MENU

Girl in the Mirror 「Tekst」 - Përkthimi në shqip - Bebe Rexha

I'm tired of my thoughts
They weigh me down, feels like I'm drowning
I'm tired of my flaws
They feel me with anxiety and doubtTOP 1 Shqipëri


Girl in the Mirror 「Tekst」 - Bebe Rexha

I'm tired of my thoughts
They weigh me down, feels like I'm drowning
I'm tired of my flaws
They feel me with anxiety and doubt

[Pre-Chorus]
Honestly, I'm done with hating pictures of myself
And trying to be like everybody else

[Chorus]
I wanna be like, look like the girl in the mirror
Wanna act like, dance like no one's watching her
I could try to be just like you
But I wanna be like me, the girl in the mirror

[Post-Chorus]
The girl in the mirror
The girl in the mirror
[Verse 2]
I'm sick of the likes and followers everyone's counting
I'm sick of the lies, smiling, but I'm crying inside

[Pre-Chorus]
Honestly, I'm done with hating pictures of myself
And trying to be like everybody else

[Chorus]
I wanna be like, look like the girl in the mirror
Wanna act like, dance like no one's watching her
I could try to be just like you
But I wanna be like me, the girl in the mirror

[Post-Chorus]
The girl in the mirror
The girl in the mirror

[Bridge]
Wanna wake up, no make-up
And still think I'm beautiful
Wanna smile like I mean it
And finally be comfortable with me
Finally be comfortable with me, oh

[Chorus]
I wanna be like, look like the girl in the mirror
Wanna act like, dance like no one's watching her
I could try to be just like you
But I wanna be like me, the girl in the mirror

[Post-Chorus]
The girl in the mirror
The girl in the mirror
Girl in the mirror
The girl in the mirror


Translations - Links


Girl in the Mirror - Bebe Rexha
Girl in the Mirror - Tradução
Girl in the Mirror - Traducción
Girl in the Mirror - Русский перевод
Girl in the Mirror - แปลภาษาไทย
Girl in the Mirror - Deutsche Übersetzung
Girl in the Mirror - 翻訳 日本語で
Girl in the Mirror - Terjemahan bahasa indonesia
Girl in the Mirror - Traduzione Italiana
Girl in the Mirror - Türkçe Çeviri
Girl in the Mirror - Traduction
Girl in the Mirror - Tłumaczenie
Girl in the Mirror - 翻譯 中文
Girl in the Mirror - 翻譯 中文 (光)
Girl in the Mirror 「Tekst」 - Përkthimi në shqip - Bebe Rexha


Unë jam i lodhur nga mendimet e mia
Ata peshojnë më poshtë, ndjehet si unë jam po mbytet
Unë jam i lodhur nga të metat e mia
Ata ndjehen më me ankth dhe dyshim

[Para-Chorus]
Sinqerisht, unë jam bërë me fotot urresh të veten
Dhe duke u përpjekur të jetë si gjithë të tjerët

[Chorus]
Unë dua të jetë si, duket si vajzë në pasqyrë
Wanna veprojë si, valle si askush nuk është shikuar atë
Unë mund të përpiqet të jetë ashtu si ju
Por unë dua të jetë si unë, vajza në pasqyrë

[Post-Chorus]
Vajza në pasqyrëMore by SANDERLEI

TRENDS - SONG LYRICS
Radar by Sanderlei
Everything in the musical world / Tudo que rola no mundo musical / ทุกอย่างในโลกดนตรี / Все в музыкальном мире / 音楽界のすべて.