MENU (11)

Anash & Doja - Anxhelina x Flori 「Songtext」

E braktisëm dashurinë që patëm pa mbarim
Ndoshta që të dy menduam pak për ne
Dhe e lamë të ikte të na ikte pa drejtim
Se diku tjetër do ta gjenim ne


Anash & Doja - Anxhelina x Flori 「Songtext」

E braktisëm dashurinë që patëm pa mbarim
Ndoshta që të dy menduam pak për ne
Dhe e lamë të ikte të na ikte pa drejtim
Se diku tjetër do ta gjenim ne

Ne të dy ishim ata që jetën nuk ia dhamë askujt
Ne të dy e meritonim vetë
Nuk e di a vlen njësoj edhe për ty kjo që ndiej un
Përgjigjen nuk e gjej

A m’ke mendu a m’ke harru
A m’ke lon anash vetëm mu
A të ndodh dhe ty si mu ndonjeherë


Me pi ndonjë gotë e mos me majt dot

A m’ke mendu a m’ke harru
A m’ke lon anash vetëm mu
S’di kush nga ne të dy ka dasht
T’mos jemi bashk t’mos jemi bashk

E rikthej memorien time un në çdo moment
Dhe më duket sikur po më ndodh tani
E shoh veten time për ty sa shum paskam ndier
Tē shoh ty si më doje ti

Ne të dy ishim ata që jetën nuk ia dhamë askujt
Ne të dy e meritonim vetë


Nuk e di a vlen njësoj edhe për ty kjo që ndiej un
Përgjigjen nuk e gjej

A m’ke mendu a m’ke harru
A m’ke lon anash vetëm mu
A të ndodh dhe ty si mu ndonjeherë
Me pi ndonjë gotë e mos me majt dot

A m’ke mendu a m’ke harru
A m’ke lon anash vetëm mu
S’di kush nga ne të dy ka dasht
T’mos jemi bashk t’mos jemi bashk

S’ki me ik s’ki me ik kurrë nga mendimet e mia


Edhe nga ajo dashnia që kena jetu bashk

S’ki me ik s’ki me ik kurrë nga mendimet e mia
Edhe nga ajo dashnia që kena jetu bashk

---------------------------------

Ti je gjithçka un doja
Ti je gjithçka un doja
Se ti je gjithçka un doja

Ti je gjithçka un doja
Ti je gjithçka un doja
Se ti je gjithçka un dojaN’rrugën pa drejtim m’ke lon
Jetën tënde po vazhdon
E ti pa e menu nga vetja më ke largu
E un vazhdoj pyes e un vazhdoj të pyes
A do dalim nesër si në një kohë tjetër
Mbrëmjet dhe mëngjeset s’do ishin si sot
Po t’kem afër nesër do ma shtoje jetën
Pika ime e dobët pika ime e fortë

Ti je gjithçka un doja
Ti je gjithçka un doja
Se ti je gjithçka un doja


Nuk di sesi ke imagjinu
Me pa veten pa mu
Me pa veten pa mu
Krahët e dashnis
Kur mi ke shkul
Se mendove dy herë
Si kam me u rrëzu
S’paskam qën në vena
Sikur vet m’ke thon
Spaskam që dashnia
Që kudo ty të rrethon
S’paskam qën un brënda
Brënda trupit tënd
As në cep të zemrës


Nuk më gjete vënd

Ti je gjithçka un doja
Ti je gjithçka un doja
Se ti je gjithçka un doja

Po të kem afër nesër
Si në një kohë tjetër
Mbrëmjet dhe mëngjeset
S’do ishin si sot
Po të kem afër nesër
Do ma shtoje jetën
Pika ime e dobët
Pika ime e fortëTi je gjithçka un doja
Ti je gjithçka un doja
Se ti je gjithçka un doja